radiofabrik englishradiofabrik deutsch

Radio Ferizaji

(Diese Sendung ist im Februar 2014 ausgelaufen)

Radio Ferizaji ist eigentlich ein albanisches Internet-Radio, das 24 Stunden lang ausgewählte, albanische und andere Musik aus verschiedenen Genres spielt.

In Radio Ferizaji auf der Radiofabrik werden die neuesten und beliebtesten albanischen Hits gespielt, moderiert wird in Albanisch und Deutsch. Es gibt auch Informationen und Interviews mit und über AlbanerInnen, die in Salzburg leben und mit albanischen MusikerInnen.

Gestaltung und Moderation: Erdon Rexhepi

-----------

Emisioni "Radio Ferizaji" është një projekt nga Radio Ferizaji. RF është një Uebradio Shqiptare në internet që luan 24 orë në ditë Muzik të përzgjedhur, muzikë shqiptare nga zhanret e ndryshme, si edhe këngë të huaja.

Gjatë këti Emisioni do ketë tema te ndryshme në gjuhën shqipe, dhe muzik të personaliteteve shqiptarë, në kete Emision do te transmetohen Hitet, këngët më të fundit dhe më të kerkuarat nga Ndegjueshmeria e RadioFerizajit. Gjat keti Programi do te ket edhe informacione dhe intervista me Bashkatdhetar që jetojn në Salzburg, si dhe intervista me këngëtarë të njohur shqiptarë Intervista te cilat do te Zhvillohen permes Versionit SKYPE.

Thuani STOP Monotnis, por Welcomen Disponimit! Mos Harroni te Ndegjoni Radio Fabrik çdo të shtunë nga ora 19:06 deri në Ora 20:00.

Moderimi i Programit do te behet nga Erdon Rexhepi

 

Sendezeit: Jeden Samstag 19:06 - 20 Uhr
Kontakt
: info(at)rferizaji(dot)netinfo(at)rferizaji(dot)net
Link
: http://www.radioferizaji.net/  
http://www.facebook.com/radioferizaji

Deine Meinung zu dieser Sendung ist gefragt!

Feedback

Nach oben

Print
Radiofabrik Live Stream
Tages Tipp
Mitmach Radio
Studio - Cam / Chat
Shop
Links
Network
Help!

Hol dir die neue Radio-App und versäum´ never ever deine Lieblingssendung!


Unser Partner: Kultur Stadt SalzburgUnser Partner: Kultur Land SalzburgUnser Partner: RTR - NKRFUnser Partner: Die Europäische UnionUnsere Preise
Powered by: Conova
Radiofabrik@FlickrRadiofabrik@CBARadiofabrik@FacebookRadiofabrik@Twitter